Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Radu Marian, a dezvăluit că la ședința nocturnă de duminică, 13 noiembrie, s-a discutat subiecte de securitate națională, dar și eventuale remanieri în actualul Executiv. Declarația în acest sens a fost făcută în cadrul unei emisiuni de la TVR Moldova.

„S-a discutat și partea politică, activitatea anumitor ministere și, când se discută asta, e firesc să se aducă vorba și de anumite remanieri. S-au luat anumite decizii și constatări, dar prerogativa de numire și propunere a miniștrilor ține de premier și prim-ministra trebuie să facă așa anunțuri”, a spus Radu Marian.

Referitor la o eventuală demisie a prim-ministrei Natalia Gavrilița, deputatul a ținut să excludă astfel de scenariu, accentuând că actualul premier se bucură de susținerea fracțiunii PAS.

„Am discutat zvonurile că ar putea demisiona Natalia Gavrilița. Lumea era curioasă de unde a apărut acel zvon? S-a discutat tangențial asta, dar nu anume că doamna Gavrilița ar fi pierdut suportul fracțiunii. Asta nu este adevărat. Atâta timp cât Natalia Gavrilița are suportul fracțiunii o să continue să activeze”, a punctat deputatul PAS.

Amintim că, în seara zileri de 13 noiembrie, mai mulți membri ai PAS s-au adunat la Președinție. Aceștia au avut o ședință a fracțiunii.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE