Procurorul general interimar, Dumitru Robu, a fost surprins în Parlamentul Republicii Moldova. Acesta a venit pentru a cere ridicarea imunității a deputatei Partidului ȘOR, Marina Tauber.

Reamintim că în dimineața zilei de joi, 21 iulie, ofițerii SIS și CNA au descins la mai multe adrese ale Partidului Șor din R. Moldova. Ei efectuează percheziții într-un dosar de finanțare ilegală.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Procuraturii, Mariana Cherpec sunt vizați activiști ai Partidului „Șor”. 

Marina Tauber ar putea rămâne fără imunitate pentru a treia oară. Asta după ce Parlamentul Republicii Moldova a aprobat joi, 26 mai, cele două cereri înaintate de către procurorul general interimar Dumitru Robu privind încuviințarea ridicării imunității parlamentare a deputatei Partidului ȘOR Marina Tauber, fiind bănuită de spălare de bani în proporții deosebit de mari.

Deputata Marina Tauber a rămas fără imunitate parlamentară și în septembrie 2019. Atunci, aceasta a fost acuzată de escrocherie în proporţii deosebit de mari și spălare de bani în interesul unui grup criminal organizat în cadrul dosarului „frauda bancară”.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE