Fostul președinte Donald Trump a fost arestat la tribunalul federal din Miami și va fi în curând trimis în judecată pentru acuzații legate de manipularea greșită a documentelor clasificate.Fostul președinte Donald Trump a fost arestat de adjuncții Mareșalilor americani, iar procesul de rezervare și cel al co-inculpatului său Walt Nauta au fost finalizate, relatează CNN din interiorul tribunalului.

Se așteaptă ca comisarii să ia copii electronice ale amprentelor sale digitale la un moment dat în timpul procedurilor de astăzi. Nu se așteaptă să ia o fotografie a lui Trump, având în vedere caracterul său recunoscut.

Fostul președinte Donald Trump este arestat la tribunalul federal din Miami, unde se va confrunta cu 37 de acuzații penale legate de manipularea documentelor clasificate în stațiunea sa din Florida Mar-a-Lago.

Acest al doilea rechizitoriu vine la doar câteva luni după ce Trump a fost acuzat de un mare juriu din Manhattan într- un caz separat de bani liniștiți .

Trump a negat orice faptă greșită în ambele cazuri și a promis că va rămâne în cursa din 2024, în ciuda acuzațiilor. Se așteaptă să vorbească marți seara, odată ce se va întoarce în stațiunea lui Bedminster din New Jersey.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE