În zilele de 11 și 12 iunie, în sectoarele Capitalei vor fi desfășurate diverse târguri cu produse autohtone, anunță Primăria municipiului Chișinău.

În sectorul Centru vor fi organizate iarmaroace cu fructe și legume ale producătorilor locali, pe următoarele adrese: str. V. Alecsandri, 8, colț cu strada Lacului, str. Ismail, 94, colț cu bd. D. Cantemir și str. N. Testemițanu, 30.

În sectorul Buiucani, sâmbătă, 11 iunie 2022, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford", bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, va avea loc Târgul EcoLocal, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor ECO și artizanali, producători locali cu mărfuri alimentare și nealimentare ecologice.

Totodată, în Parcul „Alunelul" va fi organizat târg cu produse agroalimentare și articole de artizanat, organizat de Federația Fermierilor.

În sectorul Botanica, Parcul „Valea Trandafirilor", duminică, 12 iunie 2022 va avea loc un eveniment sportiv, organizat de către SRL ,,Acvilin Grup".

În sectorul Râșcani, pe str. Matei Basarab, 1, bd. Moscova, 21, vizavi de str. Matei Basarab 6, va avea loc Târgul producătorilor autohtoni, organizat de Pretura de sector.

De asemenea, pe Calea Orheiului 109/2, va fi organizat târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

Acțiunile au drept scop aprovizionarea locuitorilor și oaspeților capitalei cu mărfuri și produse de calitate, dar și susținerea producătorilor autohtoni.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE