Suvorov este jucător de bază la naţionala MoldoveiPresa belgiană aduce laude jucătorului moldovean de fotbal, Alexandru Suvorov care se află în probe la formaţia Standard Liege.
Legitimat actualmente la echipa Cracovia Krakow (Polonia), internaţionalul moldovean Alexandru Suvorov este decis să nu îşi prelungească „mariajul” cu gruparea est-europeană şi îşi caută cu insistenţă un angajament în Occident.
La finalul lunii trecute, mijlocaşul a fost în probe la echipa iberică Espanyol Barcelona unde a creat o bună impresie antrenorului principal, care însă, ulterior, a fost demis pentru rezultate slabe şi, astfel, transferul moldoveanului a căzut.
În aceste zile, Suvorov a început o nouă "aventură" vest-europeană, încercând să prindă un contract în Belgia. El se pregăteşte sub bagheta românului Mircea Rednic, care este antrenor principal la Standard Liege (locul 5 în Pro League). Conaţionalul nostru deja a evoluat într-un meci-test cu a treia divizionară R.F.C. Huy. Formaţia din Liege a învins cu 2-1, iar Suvorov a bifat în prima repriză.
În timp ce antrenorii nu se grăbesc să se pronunţe asupra viitorului moldoveanului la gruparea lui Rednic, presa belgiană apreciază mai multe calităţi ale mijlocaşului şi îl consideră un mister pentru campionatul Pro League, şi aşteaptă noi meciuri cu participarea lui Alexandru Suvorov.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE