Comisia Parlamentară cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media a anunțat desfășurarea unui concurs pentru suplinirea a 3 funcții vacante de membru al Consiliului de Observatori (CO) al Companiei IPNA „Teleradio – Moldova”, anunță Politik.md.
În acest context, președintele CO, Eugeniu Rîbca a declarat pentru Politik.md, că în condițiile în care CO a activat fără probleme, funcțiile vacante nu au avut un rol prea important. „Dar la începutul lunii mai 2012, când desfășurarea concursului de suplinire a funcției de director al TRM a eșuat, atunci s-a simțit necesitatea suplinirii acestor funcții. Și s-a venit cu această propunere privind desfășurarea concursului dat”, a menționat Eugeniu Rîbca.
Președintele Consiliului de Observatori a mai explicat că,potrivit Codului Audiovizualului, CO este constituit din 9 membri. „La momentul de față în Consiliu își exercită mandatul doar 6 membri, din cei 9 prevăzuți în proiectul de lege. Urmează să fie selectați 3 candidați, care ulterior urmează să fie numiți de Parlamentul R. Moldova”, ne-a explicat Eugeniu Rîbca.
Toți doritorii de a-și depune candidatura, o pot face începând de astăzi, 18 octombrie, în biroul 1104, Ministerul Agriculturii, bd. Stefan cel Mare și Sfânt, 162. Pentru informaţii suplimentare poate fi apelat numărul de telefon: (022) 26-85-02.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE