LIVE TEXT Mașinile sunt verificate în Chișinău, iar echipaje ale Poliției staționează în suburbii și pe mai multe străzi din Capitală. Mai mult, ofițerii poartă veste anti-glonț.

În sectorul Rîșcani al Capitalei al capitalei a fost comis un omor.Un bărbat a efectuat câteva împușcături din mers, pe trotinetă, în direcția altuia. Persoana de origine străină în care s-a tras a decedat.

Killerul, care a împușcat mortal un bărbat în Capitală purta cagulă pe cap, era îmbrăcat într-un maiou alb, șorți negri și se deplasa cu o trotinetă electrică, transmite Pulsmedia.md.

Poliția ar fi fost alertată de un martor ocular. Acesta a comunicat că un bărbat de aproximativ 35 de ani a fost împușcat la o terasă de pe strada Kiev din sectorul Rîșcani.

Potrivit sursei citate, persoana care a săvârșit crima s-a deplasat spre strada Alecu Russo.

Crima s-a produs în jurul orei 11:40. Conform Poliției, au fost mai multe împușcături, care s-au efectuat din mers.

Potrivit secvențelor video apărute în spațiul public, focul ar fi fost deschis pe bulevardul Moscova, în apropiere de intersecția cu strada Alecu Russo. Victima era la o terasă în momentul când s-a deschis focul.

Oamenii legii sunt în căutarea asasinului.

Acesta este suspectul care a efectuat mai multe împușcături în sectorul Rîșcani al capitalei și a ucis un bărbat de origine străină.

Poliția roagă cetățenii să ne contacteze de urgență dacă îl observă pe străzi, DAR SĂ EVITE CONTACTUL CU ACESTA, deoarece este înarmat.

Polițiștii efectuează toate măsurile speciale pentru reținerea suspectului.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE