PSRM a reiterat că formațiunea pe care o reprezintă este disponibilă de a forma grupuri de lucru la nivel de conducere ale partidelor vizate  pentru a discuta formarea conducerii Parlamentului, examinarea propunerilor legislative propuse de ambele părți. „Însă acest lucru poate fi inițiat doar în condițiile disponibilității celor de la ACUM de formare a unei coaliții stabile de guvernare în baza propunerilor înaintate de Consiliul Republican al PSRM, cu scopul schimbării actualului sistem de guvernare și evitării declanșării alegerilor parlamentare anticipate”, a mai menționat Ion Ceban. 

De asemenea, deputatul a declarat că PSRM este îngrijorat de unele acțiuni și activități cu tentă unionistă din ultimile zile la care activ participă conducerea blocului ACUM și care categoric nu pot fi acceptate de socialiști ca element al următoarei guvernări.

Menționăm că ACUM a invitat astăzi, din nou, PSRM la discuții în vederea formării un grup de lucru comun pentru a discuta despre „pachetul antioligarhic”. 

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE