Comitetul Executiv al PSRM a venit cu o recomandare strictă față de consilierii grupului socialiştilor din Consiliul Municipal Chișinău (CMC) ca să excludă orice formă de colaborare cu cei din Alianță privind obținerea unor favoruri ce ține de eventualele funcţii în structurile executive ale Primăriei.
 
„În caz contrar, orice colaborare cu „şarlatanul juridic” Chirtoacă va însemna în mod automat excluderea din structurile PSRM şi trecerea în slujba politică a liberalilor-unionişti”, se arată într-o declarație de presă a partidului.
 
Aceștia susțin în continuare că nu au purtat şi nu vor purta cu nimeni nici un fel de negocieri și califică drept imposibilă colaborarea cu Alianţa în ceastă direcţie. „Totodată, vom participa activ şi ne vom prezenta propunerile în cadrul examinării chestiunilor ce ţin de activitatea economică a oraşului, a problemelor ale căror soluţionare într-adevăr va contribui la dezvoltarea capitalei, a hotărîrilor pe care le aşteaptă de la Consiliu locuitorii municipiului”, se mai arată în declarația socialiștilor.
 

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE