Protestatarii din PMAN nu cedează poziții. Și astăzi în orășeul improvizat în centrul capitalei au putut fi numărate puțin peste 300 de corturi, comunică Politik.md.
Cifra rotundă a fost atinsă după ce protestatarilor li s-au alăturat membrii și simpatizanții organizației Tinerii Moldovei. Cum s-ar cuveni și într-un oraș obișnuit, aceștia au ales și o denumire pentru regiunea din orășeul corturilor în care și-au instalat locuințele improvizate. Aceștia au numit-o ”strada Unirii”.
Totodată, tinerii au adus cu ei și un stand de carte în limba română, care a fost la mare întrebare. Astfel, astăzi fiecare doritor să citească a putut lua gratuit cartea dorită.
Printre activitățile ce au marcat ziua de astăzi a fost și protestul organizat la Procuratura Generală. Protestatarii din PMAN au pichetat instituția după ce, la urechea organizatorilor, a ajuns zvonul că li s-ar putea deschide dosare penale pentru activitatea ce o desfășoară. În context, grupul de protestatari a cerut demisia procurorului general.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE