Prim-ministrul Dorin Recean susține că în pofida crizelor, antreprenorii au noi oportunități de dezvoltare și au investit în economia națională, creând locuri de muncă și bunăstare în țara noastră.

Un mesaj în acest sens a fost lansat de către oficial în cadrul celei de-a 21-a ediție a evenimentului „Gala Businessului Moldovenesc”, organizat de Camera de Comerț și Industrie. În discursul său adresat antreprenorilor moldoveni, șeful Executivului a transmis un mesaj de apreciere și susținere, remarcând că integrarea europeană înseamnă și mai multe beneficii pentru oamenii de afaceri, o economie predictibilă, prosperă și standarde de viață mai ridicate pentru cetățeni.

„Optimismul economic revine, iar noi avem o oportunitate pe care nu am mai avut-o vreodată - să fim competitivi pe cea mai mare și bogată piață din lume. Aderarea la Uniunea Europeană înseamnă o viață mai bună pentru cetățenii noștri și un mediu de afaceri competitiv, care să ofere oportunități pentru investiții mari”, a declarat Dorin Recean.

Totodată, prim-ministrul Dorin Recean a accentuat că mai multe afaceri din țara noastră deja se bucură de succes și ne duc faima în întreaga lume.

„Trebuie să fim mândri de Republica Moldova, de talentul și inovațiile de la noi. Să investim acasă!”, a mai subliniat șeful Cabinetului de Miniștri.

În cadrul „Galei Businessului Moldovenesc”, au fost premiate companii din diverse sectoare economice, care au demonstrat performanță în domeniul lor de activitate.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE