Poliția a reţinut pe urme fierbinţi un atacator, care a furat de la o tânără în vârstă de 22 ani lanţul din aur de la gât, în timp ce aceasta mergea pe stradă. Jaful a fost săvârşit în pe bulevardul Iurii Gagarin din sectorul Centru al capitalei, comunică Politik.md.
Individul, în vârstă de 21 ani este domiciliat în capitală. El a fost imediat încătuşat şi escortat la inspectorat pentru audieri.
În cadrul audierilor, poliţiştii au constatat cu exactitate circumstanţele atacului. Potrivit victimei, individul s-ar fi apropiat din spate, deposedând-o forţat de lanţul de la gât, după care a fugit într-o direcţie necunoscută. Imediat ea a telefonat la Serviciul specializat 902. Astfel echipajul poliţiei solicitat la faţa locului a preluat imediat semnalmentele făptaşului şi a iniţiat căutările pe străzi. Bănuitul a fost depistat la scurt timp, care se ascundea în curtea unei case de locuit.
El a fost reţinut pe un termen de 72 de ore, fiind cercetat penal pentru jaf. El riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE