Astăzi, a avut loc ședința Consiliului Politic Naţional al Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Participanții la ședință, au aprobat noua componență a Consiliului, dar și noua componență a Biroului Permanent Central.

De asemenea, au fost aleși încă patru vicepreședinți ai formațiunii, aceștea devenind: Iulian David, Lidia Sanduleac, Sergiu Burlacu și Ruslan Verbițchi.

În cadrul ședinței, s-a făcut o analiză a situației politice și social-economice din Republica Moldova, vorbitoriii exprimându-și îngrijorarea în legătură cu înrăutăţirea continuă a situației  în toate domeniile. Membrii PLDM și-au exprimat încrederea că doar o echipă profesionistă, cu adevărat atașată intereselor oamenilor poate scoate Republica Moldova din criza profundă în care a ajuns. Toți vorbitorii s-au arătat convinși că alegerile locale generale din 5 noiembrie 2023 trebuie să fie un prim pas pentru a lua țara înapoi și a-i da o nouă șansă.

În cadrul ședinței s-a făcut și o evaluare a pregătirii partidului pentru alegerile locale. PLDM a decis să se implice plenar în scrutinul electoral , dat fiind importanța acestuia pentru oameni, pentru țară, iar sloganul partidului va fi: Moldova cu oameni! Moldova pentru oameni!

De asemenea, în cadrul ședinței s-a aprobat contractul de fuziune al Partidului Liberal Democrat din Moldova cu Partidul Unității Naţionale, acesta fiind ultima etapă a fuziunii celor două partide.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE