Vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova, Igor Corman a negat acuzațiile comuniștilor precum că deputatul Sergiu Sîrbu ar fi fost cumpărat de către prim-vicepreședintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc, anunță Politik.md.

Contactat telefonic de către reporterul Politik, Igor Corman a menționat că în aceste cazuri comuniștii fac fel de fel de speculații, pe care le lansează de fiecare dată când cineva pleacă de la ei. „E și cazul de față, ei încearcă să găsească explicații pentru orice fenomen și anume este vorba despre dezintegrarea Partidului Comuniștilor. Credeți că la noi în partid se discută asemenea cazuri sporadice? Partidul are o cu totul altă strategie și o cu totul altă tactică”, a menționat Igor Corman.
Politicianul explică acest fenomen prin faptul că membrii Partidului Comuniștilor „nu-și găsesc problema în fenomenul ca atare, că din cauza politicii pe care o duc, oamenii pleacă de la ei, dar încearcă să găsească explicații, caută dușmani în afară”.
„Precum ei caută și dușmani în afara țării, acum și în afara partidului. Problema e la ei, ei nu pot administra partidul și iată cum se întâmplă”, a mai spus Igor Corman.
Referitor la informațiile precum că Sergiu Sîrbu se va alătura echipei PDM, Igor Corman a spus că acest lucru nu a fost discutat în cadrul partidului, și nici cu fostul comunist.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE