Iurie Ţap, vice președintele PLDM intenționează să atace în instanța de judecată Partidul Comuniștilor dacă aceștia nu vor prezenta scuzele de rigoare acuzându-l că ar fi făcut agitaţie electorală pentru candidatul PLDM la o televiziune locală din Floreşti, chiar în ziua când au avut loc alegeri locale noi.
”Dacă PCRM nu va veni cu scuze publice, îi voi acţiona în instanța de judecată, pentru a sancționa aceste instrumente murdare”, a declarat, Țap, miercuri, 2 iunie, într-o conferință.
La rândul său, Mihai Godea, președintele fracțiunii PLDM a spus despre felul în care au guvernat cei 8 ani PCRM țara, menționând că ”chiar de la începutul guvernării lor s-au bazat pe manipulare și minciună și continuă să facă acest lucru. Iar acuzațiile aduse la adresa lui Iurie Țap sunt minciuni sfruntate pentru că încearcă orice metodă pentru a se menține în atenția oamenilor”.
Țap le-a sugerat deputaților din PCRM să se documenteze mai bine, pentru că ”dacă ei ar fi încercat să se documenteze înainte de a aduce asemenea acuzații grave primeau și răspuns, dar, de fapt, acestea sunt instrumentele de lucru ale PCRM, de a manipula oamenii”.
În context, Țap a mai spus că în timp ce mergea la Florești într-o zi a fost întrebat de câteva doamne, vorbitoare de limba rusă ”dacă este adevărat că dacă vin românii ne vor lua apartamentele, ne vor alunga din țară”, cu părere de rău acesta este mesajul comuniștilor pe care îl transmit populației, a conchis Țap.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE