simbolMembrul CCA, Nicolae Damaschin neagă acuzațiile, precum că ar fi fost prezent la vânătoare, alături de procurorul general, Valeriu Zubco, președintele Curții de Apel, Ion Pleșca, precum și alții, în momentul în care a fost săvârșit omorul asupra unui tânăr, anunță Politik.md.

Printr-o declarație de presă plasată pe pagina sa de facebook, Nicolae Damaschin contestă orice declaraţie în care este vizat numele său de către Sergiu Mocanu, pe care le califică drept fără temei, veridicitate şi prezentarea unor argumente concrete.

„Orice referire, declaraţie, supoziţie sau asociere a persoanei mele vizavi de cazul prezentat de Mocanu, trebuie să fie urmată de probe concludente, altfel cele invocate pot fi catalogate drept fapte care îmi lezează demnitatea, onoarea şi reputaţia.

Declar că nu am participat la nicio vânătoare, în ziua nominalizată de către autorul conferinţei de presă. Mai mult ca atât, nu cunosc nicio persoană din presupusul grup de participanţi la acea vînătoare şi nu am avut vreodată tangenţe cu acestea”, scrie Nicolae Damaschin în declarația sa.

De asemenea, el susține că pe seama cazului dat, urmează să se expună organele abilitate, care desfăşoară investigaţii, iar pentru familia îndurerată a tânărului Sorin Paciu, membrul CCA adresează sincere condoleanțe.

Menționăm, că și procurorul general, Valeriu Zubco a infirmat acele acuzații, care i-au fost aduse, declarând că în cazul în care acele acuzații se vor adeveri, el își va da demisia.

La data de 23 decembrie, Sorin Paciu a fost omorât în pădurea de lângă satul Chetriș, raionul Fălești. Tânărul era căsătorit și avea o fetiță de trei ani.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE