Mai multe localități mai sunt înzăpezite la această oră. Potrivit datelor Serviciului Protecției Civile și Situații Excepționale, sunt înregistrate drumuri înzăpezite în opt localităţi din raionul Făleşti: satele Catranîc, Călineşti, Chetriş, Igorovca, Pîrliţa, Sarata Veche, Taxobeni şi Scumpia, dar şi două localităţi din raionul Ungheni: satele Zăulenii Vechi şi Măgurele. Echipele specializate, împreună cu 15 autospeciale, lucrează la faţa locului pentru restabilirea situaţiei.

Mai rămân deconectate parţial de la energia electrică încă trei localităţi din Comrat, două localităţi din raionul Cantemir, şi o localitate din raionul Leova. Pentru restabilirea situaţiei, echipele specializate lucrează la faţa locului.
Mai mult, salvatorii au fost alertaţi astăzi pentru a interveni la tractarea a 2 microbuse şi un camion. Ajutorul salvatorilor, a fost acordat în apropierea satului Rădenii Vechi, raionul Ungheni. Şoferii acestor mijloace de transport sunt în afara oricărui pericol. Ieri, salvatorii au avut şapte intervenții în toată ţara.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE