O adolescentă de 13 ani, din Vaslui, a rămas gravidă cu un vecin, în vârstă de 63 de ani. Deşi fata susţine că a fost îmbătată şi violată, bărbatul spune că l-a aţâţat şi le-a arătat poliţiştilor biletele de amor primite de la copilă.
Întreaga comunitate din satul Coroieşti, Vaslui, a fost şocată când s-a aflat că Violeta, o fată de numai 13 ani, e gravidă în cinci luni cu Hristache Badiu , vecinul ei în vârstă de 63 de ani. Mama copilei a dus-o la medic, în urmă cu o lună, după ce i s-a părut că fiica ei a luat în greutate. În faţa acestuia, tânăra a povestit că a fost îmbătată de Badiu, care apoi a violat- o. De partea cealaltă, bătrânul a încercat să se apere, spunând că minora l-a provocat, iar el nu s-a putut abţine.
Replica sa i-a înfuriat pe părinţii fetei, care au rămas înmărmuriţi când bărbatul le-a arătat biletele de amor pe care fiica lor i le-a trimis. “Ce mai faci, iubitul meu dorit şi scumpul meu drag? Doar fac asta când ai bani. Pup mult, dragă”, i-a scris Violeta într-unul dintre mesaje. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE