O femeie din raionul Rezina și-a înjunghiat soțul, în urma unei cerți iscate între ei. Crima a avut loc în satul Ghiduleni, ieri seara, în jurul orei 22.00.
Poliția din raionul Rezina a fost sesizată de asistenta medicală din localitate, care a fost chemată la domiciliul victimei, pentru a-i acorda ajutor medical. Venit la fața locului, grupul operativ al CP Rezina a stabilit că, bărbatul a decedat din cauza unei plăgi de cuțit din regiunea pieptului. Soția defunctului a povestit cu detalii despre cele întîmplate: fiind în stare de ebrietate, între soți s-a iscat o ceartă. Nesuportând ofensele soțului, femeia, de 39 de ani, fiind la bucătărie cu un cuțit în mână, a înjunghiat bărbatul, de 40 de ani.
În prezent femeia se află în arest preventiv, la Comisariatul din Rezina, pe un termen de 72 de ore, fiind cercetată penal.
Potrivit legislației, persoanele culpabile de comiterea unei asemenea fărădelegi, riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 25 de ani sau detențiune pe viață.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE