Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 9 – 15 mai 2022.

Horoscop Berbec

Dragoste – Începând din 11 mai, Jupiter, marele benefic, începe să-ți traverseze casa identității și deschide un ciclu de 12 ani, în care ești invitată să-ți relansezi relația de cuplu, să-ți setezi obiective, mai ales că vei avea parte de oportunități în toate domeniile vieții. Profită de energia marelui benefic și nu rata șansele!

Bani – Mercur, astrul comunicării, retrogradează din 10 mai întocmai în sectorul comunicării și negocierilor, așa că s-ar putea să renegociezi niște contracte/parteneriate, însă recomandarea astrelor este să semnezi după 3 iunie, când revine la mișcarea directă.

Muncă – Cu Mercur retrograd prin casa comunicării trebuie să ai grijă la informațiile pe care le primești, să le verifici și mai ales la informațiile pe care le transmiți, pentru că este posibil să apară erori, să trimiți emailuri acolo unde nu ar trebui să ajungă, să nu fii atentă și să faci greșeli, să încurci unele lucruri și să se iște certuri din cauza unor neînțelegeri minore între colegi. Jupiter, marele benefic, plasat în zodia ta până pe 28 octombrie vine cu oportunități și-n carieră, privind perfecționarea profesională, oferte de serviciu în străinătate sau începerea unei afaceri.

Horoscop Taur săptămâna 9 - 15 mai 2022

Dragoste– Intrarea lui Jupiter, din 11 mai, în zodia Berbec, pe sectorul subconștientului, frământărilor interioare, trecutului, introspecției, ar putea să te îndemne să-ți faci un bilanț, să te apropii mai mult de spiritualitate. Totodată, vei analiza relația în care te afli și vei fi  foarte atentă la semnele care-ți parvin din astral, sub formă de vis sau intuiție, care să te îndrepte spre o anume direcție.

Bani – Mercur, astrul comunicării, începe să retrogradeze din 10 mai, prin casa financiară, a banilor pe care îi câștigi din muncă și activități extraprofesionale, așa că s-ar putea să încerci să-ți renegociezi salariul sau să cauți să-ți suplimentezi veniturile. În cele trei săptămâni cât durează retrogradarea ar fi recomandat doar să discuți, să faci planuri în mare, dar să nu semnezi, pentru că este posibil să apară unele oferte sau oportunități spre finalul lunii și să nu mai poți da înapoi.

Muncă – Cele mai active zile la locul de muncă sunt joi și vineri, când s-ar putea să rezolvi o serie de sarcini, dar și să-ți oferi ajutorul unor colegi care au nevoie. Aceștia vor aprecia eforturile tale de a te ocupa și de sarcinile tale și de preluarea unor sarcini noi. 

Horoscop Gemeni săptămâna 9 - 15 mai 2022

Dragoste– Jupiter, marele benefic și guvernatorul casei relațiilor, ajunge în 11 mai, în zodia Berbec, pe care o va traversa până pe 28 octombrie, când se întoarce înapoi în Pești, pentru încă două luni. Așadar, dacă ești singură, vor exista nenumărate oportunități de a intra într-o relație prin intermediul prietenilor sau a grupurilor pe care le frecventezi, așa că nu-ți rămâne decât să fii deschisă și să dai curs invitațiilor. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, urmează o perioadă, de câteva luni, în care-ți vei face planuri de viitor cu partenerul de cuplu.

Bani – Posibil în prima parte a săptămânii să încasezi niște sume de bani, cu care să plătești niște utilități, o rată la un credit sau faci niște cumpărături pentru casă.

Muncă – Începând din 10 mai, Mercur, guvernatorul tău, intră în mișcare retrogradă prin zodia Gemeni, ca apoi să ajungă în Taur, pe 23 mai, și să revină la mișcarea directă pe 3 iunie. Cum retrogradarea are loc prin zodia ta este posibil să fii nevoită să-ți faci o autoevaluare, să încerci să corectezi un anumit comportament, să identifici ce anume îți dorești din punct de vedere profesional. În cele trei săptămâni rămâne să afli dacă drumul pe care ești este cel bun.

Horoscop Rac săptămâna 9 - 15 mai 2022

Dragoste – Retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, din 10 mai, prin casa subconștientului și izolării, îți aduce, pânâ pe 3 iunie o perioadă, în care vei sta mai retrasă să-ți analizezi viața personală, să identifici ce anume greșești, mai ales în comunicarea pe care o ai în raport cu ceilalți.

Bani – În prima parte a săptămânii, te preocupă situația financiară, încasarea unor sume și achitarea unor datorii. 

Muncă- Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în 11 mai, în zodia Berbec, pe casa carierei și aspirațiilor profesionale, care vine cu oportunități de dezvoltare prin activitățile profesionale. Marți și miercuri sunt două zile favorabile comunicării, prezentării unor proiecte în cadrul unor ședințe.

Horoscop Leu săptămâna 9 - 15 mai 2022

Dragoste – În planul sentimental ești pe cale să rezolvi o chestiune tensionată în cuplu, care ar fi putut duce la o despărțire, dacă nu reușeai să gestionezi criza apărută.

Bani – Marți și miercuri se activează sectorul financiar, iar Mercur, guvernatorul casei banilor pe care îi câștigi din muncă, va retrograda începând cu 10 mai, așa că îți vei reevalua situația financiară în următoarele trei săptămâni.

Muncă – Retrogradarea lui Mercur, din 10 mai, îți poate aduce în atenție un proiect abandonat, pe care ți-ai dori să-l reiei. Totodată, s-ar putea să-ți spui nemulțumirile colegilor de echipă, astfel încât să rezolvați tensiunile. Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Berbec, pe 11 mai, în sectorul principiilor, idealurilor, perfecționării profesionale și schimburilor de experiență, semn că în aceste domenii de viață vin oportunitățile de dezvoltare.

Horoscop Fecioara săptămâna 9 - 15 mai 2022

Dragoste – Axa relațiilor se dinamizează marți și miercuri, când au loc tot felul de dialoguri cu partenerul de cuplu legate de viața în comun și planurile de viitor. Intenționați să faceți o călătorie, așa că nu-ți rămâne decât să începi pregătirile.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 11 mai, în zodia Berbec, respectiv în casa intereselor materiale, a banilor proveniți prin intermediul altor persoane/instituții. Cum Jupiter este guvernatorul casei familiei și patrimoniului, s-ar putea să vină oportunități de dezvoltare și sume importante de bani de la familie sau prin intermediul valorificării unor bunuri imobiliare.

Muncă – Retrogradarea lui Mercur, guvernatorul tău, începând din 10 mai, prin zodia Gemeni, respectiv prin casa carierei, vine cu rezolvarea unor chestiuni de natură profesională. S-ar putea să-ți analizezi parcursul profesional și să-ți ajustezi direcția, mai ales în urma unor dialoguri, pe care le vei avea în următoarele trei săptămâni.

Horoscop Balanță săptămâna 9 - 15 mai 2022

Dragoste – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 11 mai, în zodia Berbec, în sectorul căsătoriei și relațiilor, unde vine cu oportunități de dezvoltare prin partener. Dacă ești singură, vin șanse de a intra într-o relație în următoarele luni.

Bani – Nu se întrevăd modificări în planul financiar decât la finalul săptămânii, în weekend, când Luna îți traversează casa banilor obținuți din muncă. Așadar, s-ar putea să faci niște cheltuieli neașteptate, mai ales dacă partenerul te anunță că primește o mărire salarială sau un bonus.

Muncă – Contextul astral al începutului de săptămână vine cu preocupări pentru reluarea sau îmbunătățirea unor proiecte sau pentru a face niște schimbări în cele la care lucrezi deja. Totodată, casa muncii este puternic aspectată de planete, care intră în relații armonioase cu planetele din zodia Taur și Pluton din zodia Capricorn. Se întrevede o schimbare benefică în toate activitățile profesionale și vei coopera foarte bine cu aceste modificări în planul muncii.

Horoscop Scorpion săptămâna 9 - 15 mai 2022

Dragoste – În planul sentimental, lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine și vezi și rezultate. În weekend s-ar putea să aibă loc anumite evenimente, care să schimbe situația de acum. Pregătește-te de un dialog important, care poate să aducă trecerea la un alt nivel al relației!

Bani – Retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării și negocierilor, din 10 mai, prin zodia Gemeni, respectiv prin casa intereselor financiare, îți aduce, în următoarele trei săptămâni, o reevaluare a situației financiare și o revizuire a modului în care cheltui și obții banii. Te preocupă mărirea veniturilor, așa că vei aștepta momentul prielnic să ceri o mărire salarială sau să închei un contract extraprofesional.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic și guvernatorul casei banilor, din 11 mai, în zodia Berbec, prin casa muncii și activităților profesionale. Așadar, Jupiter va aduce oportunități de dezvoltare prin sectorul profesional, dar și sume de bani importante obținute din activitatea prestată.

Horoscop Săgetător săptămâna 9 - 15 mai 2022

Dragoste – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 11 mai, în zodia Berbec, respectiv în sectorul sentimental. Așadar, urmează o perioadă, care vine cu oportunități de dezvoltare în planul iubirii, romantismului, aventurii, copiilor și creativității. Lucrurile încep să se așeze în planul amoros, treci la următorul nivel al relației și s-ar putea să ai gânduri de a-ți întemeia o familie, să devii părinte sau să investești mai mult de aceste domenii din viața ta.

Bani – În primele zile din săptămână s-ar putea să ai niște blocaje în obținerea unor sume de bani, dar lucrurile se rezolvă spre finalul săptămânii.

Muncă – Retrogradarea lui Mercur, guvernatorul casei carierei, din 10 mai, prin zodia Gemeni, respectiv prin casa parteneriatelor, vine cu  rediscutarea termenilor unor contracte. S-ar putea să începi o reevaluare a tuturor proiectelor tale profesionale și să încerci să identifici ce anume rămâne și ce trebuie să închei.

Horoscop Capricorn săptămâna 9 - 15 mai 2022

Dragoste – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în 11 mai, în zodia Berbec, respectiv în sectorul asociat vieții de familie, căminului, locuinței, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Jupiter poate aduce mărirea familiei sau oportunități de a-ți întemeia o familie, de a cumpăra o casă.

Bani – În prima parte a săptămânii ești interesată să-ți achiziționezi niște produse vestimentare, să investești în mici cadouri, pe care le faci celor dragi, în special partenerului.

Muncă– Retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, din 10 mai, prin zodia Gemeni, respectiv prin casa muncii și activităților profesionale, vine cu reorganizarea muncii, rediscutarea unor activități/proiecte, rezolvarea unor probleme de comunicare cu colegii. Totodată, pot să vină spre tine o serie de oferte de job, pe care ar fi recomandat să le analizezi, însă să nu iei decizii până pe 3 iunie, cât durează retrogradarea, pentru că există posibilitatea să te răzgândești. Pentru că Mercur retrogradează în casa muncii, atenție la comunicare, la mesajele primite sau transmise, pentru că se pot strecura erori, care să ducă la tot felul de discuții și tensiuni!

Horoscop Vărsător săptămâna 9 - 15 mai 2022

Dragoste – Retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, din 10 mai, prin zodia Gemeni, respectiv prin casa sentimentală, vine, în următoarele trei săptămâni, cu o reevaluare a sferei amoroase, a sentimentelor. S-ar putea să te intereseze să identifici cât anume ești dispusă să investești într-o relație sau ce atitudine trebuie să adopți în raport cu persoanele dragi, în special copiii, dacă ești părinte.

Bani – Cu Jupiter, guvernatorul casei banilor, plasat într-o casă a comunicării, din 11 mai, ai putea să faci bani dintr-o activitate editorială, PR, marketing, vânzări, comerț, așa că ia în calcul și aceste aspecte atunci când te gândești cum ai putea să scoți niște bani în plus! 

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 11 mai, în zodia Berbec, prin sectorul comunicării, informațiilor, cunoștințelor, învățării, care vine cu oportunități de dezvoltare prin învățarea unor lucruri noi. Cum Jupiter este guvernatorul casei prietenilor, proiectelor de viitor, dar și a banilor pe care ai putea să îi obții dintr-o activitate extraprofesională, s-ar putea să fii deschisă să începi o nouă activitate profesională, în paralel cu serviciul.

Horoscop Pești săptămâna 9 - 15 mai 2022

Dragoste – Retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, din 10 mai, prin zodia Gemeni, respectiv prin casa asociată familiei, locuinței, patrimoniului, părinților, vine cu reevaluarea și rediscutarea unor chestiuni, care vizează locuința și relațiile cu familia. Nu este recomandat să se ia decizii importante până pe 3 iunie, cât durează retrogradarea lui Mercur, pentru că există posibilitatea să te răzgândești.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 11 mai, prin zodia Berbec, respectiv prin casa banilor obșinuți din muncă. Așadar, se întrevăd oportunități de mărire a veniturilor, dar și tendința de a cheltui mai mult în următoarele luni.

Muncă – În această săptămână, activitatea de la locul de muncă depinde de felul cum vei știi să duci niște negocieri, să transmiți informații, să gestionezi rațional anumite crize, care ar putea să apară.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE