Trigonul Soarelui cu Neptun favorizează imaginaţia şi plutirea, predispune la vise romantice şi la idei schimbătoare şi nerealiste. Vă sfătuim să nu luaţi astăzi decizii importante şi să evitaţi afacerile.
Berbec (21.03-20.04)
Sunteţi nevoit să luaţi o decizie dificilă: acceptaţi sau nu un loc de muncă mai bine plătit, dar cu un program prelungit? Nu vă grăbiţi să daţi un răspuns! Vă sfătuim să nu luaţi în serios o ceartă cu partenerul de viaţă. Mâine nici nu veţi mai stii de la ce a început. Ascultaţi sfăturile unui prieten cu experienţă!
Taur (21.04-20.05)
Dimineaţa aveţi de făcut mai multe drumuri scurte. Este posibil să aveţi o discuţie aprinsă cu partenerul de viaţă, pentru că aţi cheltuit prea mult. Faceţi tot posibilul să evitaţi o ceartă! Sunt şanse să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară. Nu este exclus să intraţi în posesia unei moşteniri.
Gemeni (21.05-21.06)
S-ar putea să primiţi o veste proastă, care vă afectează viaţa sentimentală şi vă pune serios pe gânduri. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu faceţi promisiuni pe care nu puteţi să le respectaţi. Evitaţi ceartă cu o persoană mai în vârstă, din cauza banilor!
Rac (22.06-22.07)
S-ar putea ca şefii să vă reproşeze că nu v-aţi făcut bine treabă. Vă sfătuim să nu inventaţi justificări. Aveţi grijă să nu vă descărcaţi nervii acasă! Spre seara, vă regăsiţi calmul şi bună dispoziţie cu prilejul unei întâlniri cu prietenii.
Leu (23.07-23.08)
Aflaţi că trebuie să plecaţi urgent într-o delegaţie. Această schimbare de program nemulţumeşte întreaga familie, pentru că aveaţi alte planuri. După-amiază s-ar putea să fiţi indispus din cauza unui conflict cu o rudă mai în vârstă. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul.
Fecioara (24.08-23.09)
Se pare că aveţi probleme financiare. Din cauza lor, este posibil să nu vă simţiţi prea bine într-un grup de prieteni. Evitaţi discuţiile în contradictoriu! Vă recomandăm să vă ascultaţi intuiţia şi să ţineţi cont de sfaturile unei femei mai în vârstă.
Balanţa (24.09-23.10)
Pentru că refuzaţi să mergeţi într-o vizită la rude, relaţiile cu partenerul de viaţă s-ar putea să devină încordate. Se pare că nu aveţi succes nici în afaceri. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile financiare. Limitaţi-vă la activităţi de rutină şi menajaţi-vă sănătatea!
Scorpion (24.10-22.11)
Vă indispun schimbările de la locul de muncă. Vă sfătuim să vă stăpâniţi nervozitatea, pentru că riscaţi să vă complicaţi situaţia. Nu ridicaţi tonul la o persoană mai tânără din familie! În general, astăzi este recomandabil să evitaţi discuţiile aprinse, pentru că pot degenera în ceartă.
Săgetător (23.11-21.12)
Aveţi de luat o decizie dificilă. Dacă nu reuşiţi să vă faceţi timp şi pentru cei apropiaţi, riscaţi să ajungeţi la conflicte şi chiar să rupeţi relaţii vechi. Partenerul de viaţă vă reproşează că vă ocupaţi de prea multe şi îi neglijaţi pe cei mici. Vă sfătuim să aveţi grijă de sănătate.
Capricorn (22.12-20.01)
Sunteţi inventiv şi aveţi o imaginaţie debordantă. Vă sfătuim să vă valorificaţi aceste atuuri în carieră şi afaceri. Ţineţi cont de sfaturile unui prieten! După-amiază, relaţiile sentimentale pot fi excelente. Totul este să nu-i faceţi persoanei iubite reproşuri nemeritate.
Vărsător (21.01-20.02)
Sunt şanse să primiţi o sumă mare de bani sau să vi se propună o colaborare. S-ar putea că o vizită la prieteni să nu decurgă întocmai cum aţi dori. Vă sfătuim să nu-i reproşaţi partenerului de viaţa că a insistat să mergeţi în vizită. Nu luaţi decizii în grabă!
Peşti (21.02-20.03)
Aveţi tendinţă să fiţi excesiv de critic la serviciu. Vă ambiţionaţi să rezolvaţi o problemă complexă şi vă deranjează lipsa de interes a celorlalţi. După-amiază vă regăsiţi calmul şi buna dispoziţie. Sunt şanse să vă simţiţi foarte bine printre prieteni. Vă sfătuim să vă gândiţi şi la relaxare, nu numai la muncă.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE