Trigonul Marte-Jupiter ne face pe toţi să acordăm mai multă importanţă problemelor concrete, mai ales cele legate de legislaţie. Dacă aveţi planuri bine puse la punct, acum ar fi momentul să le lănsaţi.
Berbec (21.03-20.04)
Dimineaţa faceţi cunoştinţă cu o femeie care va juca un rol important în viaţa dumneavoastră. Vă sfătuim să fiţi mai atent la serviciu, pentru că sunteţi predispus la greşeli. Relaţiile cu persoana iubită sunt foarte bune şi petreceţi împreună momente plăcute.
Taur (21.04-20.05)
Sunteţi într-o formă intelectuală foarte bună, care vă influenţează favorabil relaţiile cu cei din jur. Aveţi succes în societate şi în afaceri. Sunt şanse ca o femeie să vă propună o colaborare pe termen lung. Vă recomandăm să vă stabiliţi clar priorităţile. Ascultaţi sfaturile unei rude mai în vârstă din partea partenerului de viaţă!
Gemeni (21.05-21.06)
Dimineaţa cumpăraţi un obiect important pentru familie, spre bucuria partenerului de viaţă. La serviciu, este posibil să apară o problemă neprevăzută, din cauza căreia rămâneţi peste program. Seara o petreceţi într-un mod plăcut, în mijlocul familiei şi faceţi planuri pentru sfârşitul de săptămână.
Rac (22.06-22.07)
Este posibil să aveţi dificultăţi în relaţiile parteneriale. Vă sfătuim să fiţi calm şi să nu refuzaţi dialogul. Fiţi mai explicit când vorbiţi cu partenerul de viaţă, pentru a evita un conflict! După-amiază primiţi nişte bani pe care îi aşteptaţi de câteva zile. Vă recomandăm să fiţi atent pe ce îi cheltuiţi.
Leu (23.07-23.08)
În cadrul unei reuniuni, vă faceţi remarcat şi s-ar putea să cuceriţi inima unei persoane deosebite. Vă sfătuim să-i acordaţi atenţie, pentru că este posibil să legaţi o prietenie de durată. Ar fi bine să ascultaţi sfaturile prietenilor apropiaţi. Nu neglijaţi odihna!
Fecioara (24.08-23.09)
Zi favorabilă pentru întâlniri cu prietenii. În familie, vă bucuraţi de armonie, dar nu este exclus să aveţi probleme cu sănătatea. După-amiază s-ar putea ca o rudă mai în vârstă să vă împrumute o sumă pe care i-aţi cerut-o mai demult. Vi se propune o colaborare. Vă sfătuim să nu vă pripiţi.
Balanţa (24.09-23.10)
Dimineaţa s-ar putea să fiţi impulsiv şi să jigniţi o femeie. Nu este o zi bună pentru examene şi de afaceri. După-amiază aveţi ocazia să petreceţi momente plăcute împreună cu persoana iubită. Vă sfătuim să fiţi mai prudent. Nu vă lasaţi antrenat într-o ceartă!
Scorpion (24.10-22.11)
Sunteţi melancolic şi s-ar putea să nu luaţi cele mai bune decizii. Este posibil să vi se propună asocierea într-o afacere. Vă recomandăm să nu vă grăbiţi. Dacă sunteţi mai atent la relaţiile sentimentale, puteţi petrece o seară romantică.
Săgetător (23.11-21.12)
Aveţi succes în afaceri, dar sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte. Vă ajută foarte mult o femeie care vă apreciază corectitudinea. După-amiază vă loviţi de o problemă sentimentală, dar o rezolvaţi repede. Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna.
Capricorn (22.12-20.01)
Sunteţi foarte apreciat la serviciu, datorită iniţiativelor inspirate. După-amiază trebuie să luaţi o decizie serioasă în ceea ce priveşte relaţiile cu persoana iubită. Ascultaţi-vă intuiţia şi nu veţi greşi!
Vărsător (21.01-20.02)
Zi favorabilă relaţiilor sentimentale. De asemenea, vă puteţi afirma în societate. Vă recomandăm să fiţi prudent la serviciu şi în afaceri. S-ar putea să aveţi probleme cu banii, dar tot reuşiţi să ieşiţi cu prietenii. Cei din jur vă apreciază pentru atenţia pe care o acordaţi unei femei mai în vârstă din familie.
Peşti (21.02-20.03)

Aveţi probleme financiare, motiv pentru care sunteţi indispus. Vă sfătuim să nu începeţi activităţi noi. Nu vă ocupaţi astăzi de afaceri, ca să nu aveţi surprize neplăcute! În relaţiile sentimentale, totul este în regulă, ceea ce vă menţine moralul ridicat.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE