Berbec

Problemele de acum necesită o gândire serioasă, dar sunteți în stare să le rezolvați. Aveți un forum mai semnificativ de angajament, energie și plăcere din ceea ce faceți în această perioadă. Este necesar un echilibru între gândirea despre cum vei proceda și exersarea. S-ar putea să observi o oarecare îmbunătățire în munca ta, iar acest lucru se leagă de aceeași capacitate de a descompune lucrurile în mod rațional și de a nu te agita prea mult din cauza problemelor. Lucrați prin ABC-ul a ceea ce trebuie făcut și, înainte de a vă da seama, succesul vă aparține.

Taur

Fii pregătit să te lupți cu un birocrat. Hârtiile rătăcite, comunicarea sau alte probleme de conformitate plutesc în fruntea planului tău. Ați păstrat înregistrări suficient de precise. Dacă nu, această problemă vă va exploda în față. Nu este niciodată prea târziu să începeți să fiți mai sârguincioși în ceea ce privește arhivarea și documentația. Să lucrezi cu entuziasm, având în minte un obiectiv clar, nu este ușor în acest moment. Avansarea obiectivelor tale profesionale ar putea fi sub un nor, deoarece lucrurile se schimbă în profesia ta.

Gemeni

Trebuie să faci ceva ieșit din comun dacă vrei să câștigi aprobarea celorlalți. Trebuie să ieși din pătratul canalelor tale obișnuite pentru a dovedi ceva. Apărările dvs. sunt ceva mai slabe decât în mod normal. Vă treziți că acceptați deocamdată calea ușoară. Uneori, acest lucru este necesar. De asemenea, este posibil să vedeți lucrurile mai puțin clar decât de obicei. Evită să iei prea multe decizii sau angajamente până când nu evaluezi cu atenție voința. Ai chef să te relaxezi și să te bucuri de propriul spațiu astăzi.

Rac

Constrângerea pe care o ai pentru cineva, nevoia profundă de a prelua controlul emoțional al situației, îți erodează încet-încet liniștea sufletească. Renunțarea este secretul pentru a obține mai mult și, într-un mod ciudat, pentru a câștiga controlul pe care crezi că îl pierzi. Nu lăsați energiile agresive să vă dezechilibreze. Responsabilitățile domestice și profesionale decurg fără probleme în această perioadă. Ești practic în ceea ce privește obiectivele tale și folosești bunul simț în relațiile cu asociații. Sunteți de încredere în ceea ce privește obligațiile sociale.

Leu

Dragostea și relațiile se învârt în jurul minții tale. Te întrebi dacă să forțezi sau nu mâna într-o situație. În cazul în care nu vă este clar ce vrea cealaltă persoană, acesta ar trebui să fie primul lucru pe care trebuie să-l faceți. Nu e nimic rău în a mai împinge puțin situația. Cineva trebuie să facă primul pas. Dacă sunteți rănit sau confuz, este esențial să vă reamintiți că „timpul vindecă toate rănile”. Astăzi, canalizează-ți stările de spirit și energia pentru a oferi sugestii valoroase celor pe care îi iubești.

Fecioară

În interiorul tău au loc schimbări semnificative. Este posibil ca ceilalți să nu fie capabili să înțeleagă ce se întâmplă. Ei detectează o anumită schimbare în atitudinea ta. Poate că nici tu nu înțelegi. De aceea nu puteți articula ceea ce se întâmplă. În prietenie, trebuie să vă acordați mai mult timp pentru a vă exprima. Este un exercițiu care merită să explici lucrurile mai în detaliu. Va favoriza o înțelegere mai semnificativă între voi. Aveți niște gusturi oarecum excentrice în acest moment. Acest lucru i-ar putea face și pe cei din jurul tău să fie puțin nervoși.

Balanță

Se ivesc acum unele oportunități de muncă fortuite, dar trebuie să rămâneți sârguincios. Ar trebui să vă investigați cu atenție subiectul. Este posibil să existe comunicări încrucișate între tine și alții. Acest lucru se datorează faptului că oamenii ar putea simți că aveți un fel de motiv ascuns și că pur și simplu vă folosiți de alte persoane în beneficiul dumneavoastră. Dacă sunteți respectuos și vă exprimați recunoștința, totul se va termina cu bine. A-ți arăta aprecierea îți va deschide și mai multe uși în cadrul rețelei tale stabilite și surse neașteptate.

Scorpion

O alegere monetară necesită mai multă examinare. S-ar putea să fiți nevoit să vă lăsați o prognoză în lumina unor date noi. Schimbările făcute acum ar putea avea rezultate de lungă durată. Ar fi de ajutor dacă te-ai lupta cu impulsuri și inspirații profunde care compromit schimbarea și perturbarea în organizațiile tale actuale. Oricum ar fi, ar putea fi nevoie să faceți acest lucru singur, nu într-un climat de grup. Testul constă în a vă da seama cum să renunțați la vechile planuri și convingeri fără a cădea în haos. Încercați să nu aduceți în discuție povești vechi.

Săgetător

Există un sentiment de testare a limitelor. Împrumutul cărților, al lucrurilor de uz cotidian și chiar al banilor sau invers nu este o idee bună, deoarece te poți trezi că treci cu vederea să returnezi sau să ceri ca acele lucruri să fie înlocuite. Nu este vorba de înșelăciune, dar de multe ori poți uita ce ți s-a dat sau împrumutat, iar pe parcurs, asta poate fi o sursă de probleme în programul tău încărcat. De asemenea, ți se poate părea ușor să lucrezi în contradictoriu cu ceilalți. Acest lucru poate avea ca rezultat o zi frustrantă și stresantă. Stați departe de persoanele despre care știți că vă vor enerva la culme.

Capricorn

Acum vă puteți transforma visele în realitate, iar relațiile dvs. ar trebui să înceapă să se îmbunătățească net. Nu vă fie teamă să gândiți în stil mare și să vă așteptați la ce e mai bun pentru viața dvs. amoroasă. Dar trebuie, de asemenea, să îi comunici unele dintre aceste idei partenerului tău și să nu te aștepți ca acesta să fie medium în a înțelege exact la ce visezi. Te vei simți înălțată, eventual chiar extaziată de ceea ce se poate face pentru a-ți îmbunătăți viața amoroasă chiar acum. Viața îți aduce vibrații mai bune și îți stabilizează romantismul.

Vărsător

Ești în plină viteză astăzi, în timp ce alții sunt în croazieră. Nu e de mirare că nu ești în pas cu ei. Mergi în ritmul tău, dar nu te aștepta ca ceilalți să te urmeze. Vei fi mai concentrat, mai ales în ceea ce privește finanțele. Acest lucru se datorează faptului că ați fost mai disciplinat. Aveți grijă de bănuți, iar dolarii vor avea grijă de ei înșiși. Trebuie să oferi sfaturi sau servicii cuiva care are probleme ciudate. Nu te lăsa absorbit în gaura neagră a victimizării.

Pești

Ți-ar plăcea să te îndepărtezi astăzi de lume și să dispari. De ce nu? Bucurați-vă de propria companie. Fă un pas înapoi de la circumstanțele tale. Reapreciați unde vă aflați și unde vreți să ajungeți. Ceva nou vă va da foc la imaginație. Ar putea fi o altă persoană, cineva care vă inspiră. Conectarea cu ceilalți este un punct central acum. Frica este cel mai mare obstacol în căutarea fericirii tale. Te vei simți mai revigorat și mai curajos în a face pași îndrăzneți în viața ta.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE