Guvernul lansează campania de recrutare în serviciul public și anunță concurs pentru suplinirea a circa 200 de funcții publice vacante în cadrul ministerelor și a Cancelariei de Stat. Este vorba despre mai multe funcții publice de conducere și de execuție în mai multe domenii.

Persoanele interesate să se alăture echipei care construiește Moldova Europeană, sunt invitate să participe la Târgul de cariere, care va fi organizat în holul central al Guvernului pe data de 16 ianuarie. Târgul va începe la ora 10.00, iar în cadrul acestuia vor fi prezentate oportunitățile de carieră. Cancelaria de Stat va prezenta la Târg funcțiile vacante din cadrul Direcțiilor administrația publică centrală și planificarea strategică și coordonarea politicilor, dar și oportunități de angajare în cadrul Biroului pentru integrare europeană. 

Guvernul își argumentează oferta prin faptul că funcția publică oferă numeroase avantaje, inclusiv posibilitatea instruirilor în țară și șansa de a participa la programe de formare profesională peste hotare.

Mai multe detalii despre funcțiile vacante găsiți pe https://cariere.gov.md/ro.

Prevederile hotărârii din 29 decembrie privind moratoriul temporar pentru încadrarea personalului în sectorul bugetar nu se aplică asupra funcțiilor anunțate până la decizia Guvernului.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE