De asemenea, Ioniţă a declarat că în ultimele trei zile a asistat la un atac fără probe la persoana sa. "Se face referire la un document public semnat de mine pe care l-a văzut prim-ministrul, Comisia de anchetă şi preşedintele Parlamentului. Este un atac direct şi murdar. Vreau ca această problemă să fie rezolvată", a declarat deputatul liberal-democrat.
 
Mai mult, acesta i-a propus lui Ghimpu să se dezică ambii de imunitatea de parlamentar şi să se prezinte în faţa instanţei de judecată.
 
La rândul său, deputatul liberal s-a arătat mirat că după trei luni apare întrebarea ilegalității Comisiei. „Eu voi face acest demers la procuratură. Acolo vom vedea cine va rămâne fără imunitate. Ioniţă să rămână fără imunitate, cu dosar penal şi să se gândească acolo cum se fac milioanele la Parlament ”, a declarat indignat Ghimpu.
 
În rezultat, mai mulţi deputaţi ai fracţiunii PLDM au cerut eliminarea din sală a deputatului Mihai Ghimpu, unde se desfăşoară şedinţa Legislativului, pentru calomnie şi insultă.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE