În cadrul unei întrevederi a primarului general, Dorin Chirtoacă, cu un grup de oficiali germani ai Ministerului Federal German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare, Băncii de Dezvoltare a Germaniei şi Agenţiei de Cooperare Internaţională a Germaniei, oficialii au discutat despre posibilitățile de cooperare, anunță Politik.md cu referire la serviciul de presă al Primăriei.

Reprezentanţii instituţiilor financiare germane s-au arătat dispuşi de a iniţia colaborarea cu administraţia capitalei în vederea finanţării unor proiecte în municipiul Chişinău, unul dintre care ar fi reciclarea deşeurilor.  
 
De asemenea, au fost discutate subiecte ce țin de aprofundarea colaborării bilaterale, schimbul de experienţă şi posibilitatea implementării unor proiecte investiţionale în vederea modernizarii serviciilor publice.
 
În cadrul discuţiilor, edilul capitalei a trecut în revistă rezultatele obţinute în ultimii ani cu suportul instituţiiilor financiare europene. În acelaşi context, Dorin Chirtoacă a prezentat oficialilor germani priorităţile de dezvoltare a municpiului Chişinău: reabilitarea reţelelor inginereşti, modernizarea infrastructurii rutiere, dezvoltarea transportului public, implementarea proiectelor de eficienţă energetică și altele.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE