fmf.mdAntrenorul moldovenilor, Vladimir Vusatâi a decis să testeze în această dublă pe jucătorii din „aripa tânără” a futsalului autohton.
În prima confruntare, de marţi, conaţionalii noştri au fost devansaţi la toate capitolele şi au scăpat şase goluri în propria poartă. Reuşitele vecinilor din dreapta Prutului au purtat semnăturile lui Liviu Ruxandari, Dragoş Baciu, Attila Biro (de 2 ori), George Buleandra şi Szabolcs Kovacs.
A doua partidă disputată miercuri, la matineu, a fost una mai animată şi mai atractivă pentru public, inclusiv şi din punctul de vedere al arbitrajului, or, arbitru la centru a fost o femeie – Olga Tanschi. Gazdele au condus o singură dată pe tabela de marcaj, fiind în dezavantaj de alte trei ori pe durata confruntării, însă fluierul final al centralului a consemnat un scor egal de 4-4. Pentru echipa moldovenilor au înscris: Andrei Ţâmpeu, Cristian Obadă (2) şi Alexandru Nedostup, de cealaltă parte marcatori au fost Zsolt Pulugor, Radu Pisica, Andrei Petcu şi Dragoş Baciu.
Astfel, în cele două meciuri-test, discipolii antrenorului Vladimir Vusatâi au înscris de patru ori, iar oaspeţii din România s-au remarcat de 10 ori.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE