Prim-ministrul Vlad Filat a semnat o dispoziție privind realizarea Programul strategic de modernizare tehnologică a guvernării, e-Transformare, anunță Politik.md cu referire la serviciul de presă al Guvernului.
 
Documentul prevede instituirea unui grup de lucru pentru elaborarea Planului de acțiuni privind implementarea Proiectului „Guvern fără hârtie", în componența reprezentanților desemnați ai Cancelariei de Stat, Ministerului Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, Ministerului Justiției, Ministerului Economiei, Ministerului Finanțelor și Centrului de Guvernare Electronică, e-Government.
 
Potrivit dispoziției, grupul de lucru va elabora și prezenta spre aprobare Guvernului, pînă la 1 decembrie 2012, Planul de acțiuni privind implementarea Proiectului  „Guvern fără hârtie", care urmează a fi realizat pînă la 1 ianuarie 2014.
 
Organizarea activității grupului de lucru a fost pusă în sarcina Centrului de Guvernare Electronică, iar controlul privind executarea Dispoziției va fi exercitat de Cancelaria de Stat.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE