Această decizie a fost luată, luni, 14 martie, în cadrul şedinţei de lucru a serviciilor Primăriei Chişinău, de către primarul general, Dorin Chirtoacă şi directorul general al S.A. „Termocom”, Mihail Cernei .
Directorul general al S.A. „Termocom” a menţionat, că agentul termic nu a fost deconectat în perioada zilelor trecute, deoarece se aşteaptă un nou val de temperaturi sub zero grade, iar dacă va fi deconectat agentul termic, atunci reconectarea acestuia va fi practic imposibilă.
Edilul capitalei, Dorin Chirtoacă a precizat că mai mulţi locatari cer să fie deconectaţi de la sistemul centralizat de asigurare cu energie termică.   
„Foarte mulţi locatari îmi spun că nu au cu ce achita facturile şi am discutat chiar ieri cu tatăl meu din Coloniţa: mi-a spus că deja a încetat să facă focul în sobă. Dar ţinând cont de faptul că temperaturile vor coborî din nou la minus, cer să continuaţi livrarea agentului termic. Vorbiţi cu şefii blocurilor locative să  aibă grijă, să deconecteze robinetele pe timp de zi şi să le conecteze pe timp de noapte”, a spus Chirtoacă.  

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE