Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu,   se află în România, în Oradea, în cadrul unei vizite private. Ea a ajuns sâmbătă seară la Oradea, cu o aeronavă Tarom.

Deși era de așteptat ca președintele să iasă din aeroportul orădean pe un flux separat, Maia Sandu s-a amestecat printre pasageri, care de altfel au mărturisit BIHOREANULUI că nici nu au văzut-o în aeronavă.

„O cunosc, dar nu am văzut-o în avion”, a spus un bărbat care a călătorit cu același avion Tarom. La fel ca el au zis și alți pasageri, parcă surprinși de întrebarea jurnaliștilor.

După ce o parte dintre pasageri au ieșit din terminal, iar alții încă zăboveau în față, a ieșit și Maia Sandu, înconjurată de mai mulți angajați SPP. Rapid, ea a urcat într-una din cele două mașini de culoare neagră care o așteptau în fața terminalului încă de când avionul a aterizat.

Cu un buchet de flori în mâini, președintele Republicii Moldova nu a făcut nicio declarație jurnaliștilor orădeni. De altfel, întreaga scenă s-a derulat în câteva secunde.

Deocamdată, nu se cunoaște motivul pentru care președintele Republicii Moldova a venit la Oradea.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE