Cred că vor fi remanieri guvernamentale. Pribluim pe ce sectoare sunt problem. Nu este exclus și noi să venim cu unele propuneri de remanieri”, a declarat Dumitru Diacov pentru europalibera.org.

Totodată, deputatul a infirmat faptul că PD ar urma să obțină cel puțin patru fotolii de miniștri în Guvernul Chicu, așa cum spune fostul său coleg de partid, Andrian Candu.

„În cazul când vom lua o decizie de a veni la guvernare, se va semna un acord și se va analiza deschis oamenii recomandați pentru Guvern și lucrul acesta urmează sa-l discutăm și să luăm o decizie. Noi nu purtăm consultări, cu socialiștii noi discutăm despre actul de guvernare, despre deciziile care trebuie să fie luate. Pe noi ne interesează ce face acest Guvern pe care l-am votat. Avem discuții, pe alocuri foarte fierbinți. Iar ce vom face, noi vom cântări, unii spun că trebuie să intrăm la guvernare, să purtăm responsabilitatea pe mai multe ministere. Noi suntem într-un an electoral, lupta va fi acerba. Toți încearcă să ne bage ba într-o parte, ba în alta, ba sub socialiști, ba la Blocul ACUM. Decizia PD trebuie să fie proprie și va fi bazată pe o analiză foarte seriosă”, a explicat Dumitru Diacov.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE