Meci cu miză mare pentru  Șheriff Tiraspol - Viespile iși decid soarta in Cupele Europene și joacă returul cu cei de la Klaksvik, campioana Insulelor Feroe. Tehnicianul tiraspolenilor, italianul Roberto Bordin este încrezut că echipa sa va obține calificarea în grupele Europa League

„ Adversarul nostru joacă foarte bine în defensivă și respectă bine tactica impusă de antrenor. Ne așteaptă un meci de totul sau nimic. Cred că baieții sunt bine pregatiți și vom arăta un meci bun. Jucăm în fața suporterilor și avem obligația, înțelegem, că trebuie să ne calificăm în faza grupelor Ligii Europei”, a spus Bordin

De partea cealaltă, Klaksvik va încerca să continue să producă surprize după prestația uluitoare din această stagiune a cupelor europene. Campioana Insulelor Feroe a jucat excelent în preliminariile Ligii Campionilor, după ce i-a eliminat pe ungurii de la Ferencvaroș și pe campioana Suediei, Hacken. Klaksvik a fost însă eliminată în turul 3, după prelungiri de gruparea norvegiană FC Molde și astfel a ajuns în play-off-ul Ligi Europei, unde în meciul tur de acasă a încheiat la egalitate, 1 la 1 cu Șheriff.

Campioana Moldovei are deja asigurat un loc în grupele Ligii Conferinței. În cazul în care va câștiga azi, Sheriff va accede în grupele Ligii Europa.

Sheriff va susține astăzi al 161-lea meci în cupele europene. Bilanț: 49 victorii, 45 egalități, 66 înfrângeri. Golaveraj 149-169.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE