Un bărbat de 46 de ani a fost reținut în flagrant pe o stradă din capitală, în timp ce vindea pachețele de tip zip-lock în care se afla o substanță vegetală cu miros specific de ,,marijuana”.

Find documentată activitatea infracțională a bărbatului, polițiștii au  acumulate probe concludente ce demonstrează implicarea acestuia în comercializarea substanțelor interzise.

În urma percheziției corporale și la domiciliul acestuia, din comuna Băcioi, forțele de ordine au depistat mijloace bănești, obținute în urma comercializării drogurilor, aproxipativ 2 kg de o substanță narcotică ,,hidroponică”,  plante de ,,cannabis” îngrijite și crescute în seră, cântar electronic de mici dimensiuni folosit pentru cântărirea și repartizarea dozelor.

Corpurile delicte depistate au fost ridicate și sigilate conform procedurii.

Valoare drogurilor ridicate, pe piața tenebră se ridică  la suma de 700 000 de lei.

Bărbatul anterior judecat pentru tâlhărie, este cercetat penal pentru circulația ilegală a drogurilor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare, infracțiune care, conform legislației se pedepsește cu închisoare de la 7 la 15 de ani.

Polițiștii în continuare desfășoară acțiuni speciale de investigație pentru a stabili și complicitatea altor persoane implicate în infracțiune.

Acțiunile de documentare și reținere au fost desfășurate de ofițerii Secției investigare infracțiuni și urmărire penală a Inspectoratului de poliție Botanica, sub conducerea procurorilor Procuraturii mun. Chișinău, Oficiul Botanica.

https://www.youtube.com/watch?v=mF2-7mkHc1w

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE