Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka, numărul 2 WTA, a încetat din viață la doar 42 de ani. Fost hocheist important, acesta a participat la Jocurile Olimpice din 2002 și 2010. Campioana de la Australian Open trece prin momente cumplite, după ce partenerul ei de viață, cu care avea o relație de 3 ani, a murit subit, notează eurosport.ro

Fost hocheist în NHL, la Pittsburgh Penguins, Koltsov a reprezentat Belarusul la Jocurile Olimpice de la Salt Lake City și Vancouver și a fost un simbol pentru formația rusă Salavat Yulaev, al cărei antrenor era în prezent.

„Cu mare regret vă informăm că antrenorul nostru, Konstantin Koltsov, a încetat din viață. El a fost o persoană puternică și veselă, a fost iubit și respectat de jucători, colegi și fani. Konstantin și-a scris pentru totdeauna numele în istoria clubului nostru", a fost anunțul trist al rușilor.

Koltsov și Sabalenka formau un cuplu din 2021, numărul doi WTA explicând în multe momente că partenerul ei de viață îi dă mult echilibru și o ajută cu sfaturi înainte de meciuri.

Campioana de la Australian Open a trecut printr-o altă dramă în urmă cu câțiva ani, când tatăl său, cel care a îndreptat-o spre tenis și cu care avea o relație fantastică, s-a stins subit.

Momentan nu se cunosc detalii clare despre trecerea în neființă a lui Konstantin Koltsov, dar acesta era prezent în Miami, acolo unde Sabalenka urma să participe la turneul WTA 1000.

Nu a fost făcut un anunț oficial în acest sens, dar mai mult ca sigur Sabalenca se va retrage din turneu după această veste cumplită. Numărul doi WTA avea prim tur liber, iar în runda a doua urma să joace, joi, cu învingătoarea din partida Simona Halep - Paula Badosa.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE