Dosarul parcărilor cu plată în care este implicat fostul primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă se apropie de deznodământ. Deși a trenat vreo 5 ani prin instanță, procurorii cer 10 ani de închisoare pentru  fostul edil al capitalei. Chirtoacă se declară nevinovat și spune că  dosarul este fabricat.  

„Eu nu am să ofer nici un comentariu până când nu se va pronunța instanța de judecată. Am început să expun pledoaria, sunt primele 18 pagini din 110, mai am încă, nu știu câte ședințe, să demonstrez pe documentul procuraturii că dosarul este fabricat. Este fals, chiar dublu fabricat pentru că au adăugat la acuzațiile vechi, altele noi și au venit cu alte falsuri, inclusiv inversarea ordinii evenimentelor. Plahotniuc a făcut-o și Robu execută”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Pe 12 octombrie, la Judecătoria Buiucani,  procesul va continua. Chirtoacă este acuzat de fapte de corupție și trafic de influență în dosarul parcărilor cu plată din Capitală unde au figurat și fostul șef al Direcției Transport, Igor Gamrețki, condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, dar și fostul viceprimar Nistor Grozavu și omul de afaceri Alexandru Pincevski.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE