Cântărețul rus Danko nu a fost lăsat să intre în Moldova, unde urma să susțină un concert. Acesta spune că vineri urma să cânte pentru publicul de la Chișinău, însă a fost reținut de polițiștii de frontieră. Autoritățile de la Chișinău nu au comentat deocamdată informațiile.

 Foto: colaj

„Am venit în Moldova, nu mi-au permis să intru. Nu m-au lăsat să trec. De ce? Nu este clar. Urmează să vină inspectorul să ne clarificăm. Sunt periculos”, a spus artistul.

„Dragii mei chișinăuieni, nu mă lasă să trec. A doua zi și urmează încă o noapte să stau aici (n.r. Aeroport), ca la închisoare”, a mai spus Danko.

Reprezentanții Poliției de Frontieră a Republicii Moldova au menționat că sunt admiși în țară toți străinii care îndeplinesc condițiile legale de intrare.

„Este valabil pentru toți cetățenii străini, inclusiv și în cazul dat: sunt admiși în țara noastră toți străinii care îndeplinesc condițiile legale de intrare în Moldova, cu justificarea scopului și prezentarea documentelor necesare în acest sens. Pe sursele de informare ale Poliției de Frontieră sunt informații accesibile și publice despre regulile de trecere a frontierei de stat”, au comunicat reprezentanții Poliției de Frontieră.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE