Donează o carte pentru viitorul de mâine al tinerilor. Acesta este scopul campaniei sociale lansate de Viorica Nagacevschi în colaborare cu portalul Politik.md, întru colectarea cărților pentru susținerea fondului de bibliotecă ”Mihai Sadoveanu” din or. Soroca.
”Am inițiat această campanie din motivul că sărăcia sufletească este mai gravă decât cea materială”, a spus Viorica Nagacevschi îndemnându-i pe fiecare să facă un act de caritate.
Vă reamintim că biblioteca are nevoie de literatură pentru preșcolari și copiii de clasele primare, în ambele limbi: română și rusă, dar și clasicii literaturii române pentru programa școlară: Camil Petrescu, Mihail Sadoveanu, George Coșbuc, Lucian Blaga, Ion Luca Caragiale, Mircea Eliade, George Bacovia, Tudor Arghezi, Vasile Alecsandri, Aureliu Busuioc, Dumitru Matcovschi, Vasile Romanciuc, George Meniuc, Ion Druță și Grigore Vieru.
Astfel, cei care dispun de aceste cărți sau oricare ce nu este menționată poate să se adreseze redacției noastre la numărul de telefon: 214-226 sau poate veni direct la sediul redacției str. Bănulescu Bodoni 45, et. 3, of, 308.  
Campania va dura până la 31 mai, pentru ca pe 1 iunie, de ziua copiilor, această donație să fie distribuită bibliotecii.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE