Azi, 19 ianuarie 2009, deputatul AMN Leonid Bujor a intrat în blogosferă – www.leonidbujor.md. „Blogurile devin tot mai populare în Republica Moldova. Tot mai mulţi tineri îşi lansează bloguri. Consider că este o formă importantă de comunicare, prin care voi putea să ascult şi opiniile cetăţenilor despre problemele pe care le au şi despre activitatea mea politică”, a declarat Leonid Bujor pentru UNIMEDIA. „Îmi doresc ca www.leonidbujor.md să fie un blog paşnic, dar asta nu înseamnă că nu voi avea şi critici”, mai remarcă deputatul AMN.

„Oamenii au probleme dificile, pe care le pot soluţiona pe calea dialogului. Sper să am şi eu de învăţat de la persoanele, care vor intra în dialog, inclusiv de la oponenţi. Sper să am cu vizitatorii un dialog civilizat, bazat pe argumente. Dacă o să greşesc, nu o să-mi fie ruşine să recunosc”, mai adăugă deputatul AMN cu referinţă la modul în care va discuta pe www.leonidbujor.md.

Leonid Bujor mai precizează că va publica pe blog informaţii referitor la activitatea sa politică din cadrul Alianţei Moldova Noastră şi din Parlament, inclusiv va discuta cu vizitatorii despre alegerile parlamentare din 2009.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE