Angajaţii combinatului de panificație ''Franzeluţa'' din Capitală își exprimă dezacordul cu intenția autorităților de a instala o nouă conducere. Revoltați, brutarii spun că au rămas surprinși de decizia Agenția Proprietăți Publice de a numi un nou director, care spun ei, nu are experiență necesară pentru a conduce combinatul.

„Lumea este revoltată după anunțul privind rezultatele concursului la selectarea directorului general. Am rămas indignați de faptul că domnul Victor Matcov a fost ignorat pentru că el are un sprijin enorm din partea colectivului acestei întreprinderi, cu 1300 de angajați. Dumnealui are o experiență de 15 de ani de activitate la „Franzeluța”, cunoaște problemele acestei întreprinderi și a reușit, în această perioadă complicată, să majoreze salariile angajaților. Colectivul merge mai departe, vom protesta zilnic și avem speranța că vom fi auziți de APP și de Guvern”, a menționat Ludmila Colță, director de producere.

În octombrie 2021, Victor Matcov a fost numit director general interimar. Anterior, acesta a deținut funcția de director de fabrică, director al Departamentului de achiziție și șef al Departamentului de vânzări în cadrul aceleiași întreprinderi. 

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE