După ”Președintele răspunde”, Igor Dodon și-a făcut o nouă platformă ”Cazul Dodon”. Pagina web www.cazuldodon.com este deja disponibilă tuturor celor interesați. Informațiile pe site vor fi actualizate permanent, inclusiv vor fi publicate opiniile experților în acest domeniu.

Procuratura Anticorupție a reacționat la acțiunea fostului președinte de stat și consideră că caracterul acestei acțiuni este unul total politic și are ca și scop să discrediteze autoritatea justiției. De asemenea, denotă o strategie de „spălare la față” în mod public și de-a pune presiune pe martori, precum și pe instanța de judecată. Totodată, instituția PA consideră ca fiind incompletă informația plasată pe site de către inculpat și confirmă că la dosar există și alte materiale care susțin acuzarea.

„Procuratura Anticorupție consideră că actul justiției trebuie să aibă loc în sala de judecată, sub lupa riguroasă a legii și trebuie să poarte un caracter obiectiv, departe de intențiile populiste și politice. Instituția Procuraturii Anticorupție nu se va lăsa atrasă într-un joc de circumstanțe și nu va admite ca imaginea și autoritatea procurorilor să fie discreditată de inculpați. PA va urmări felul în care vor decurge lucrurile și va reacționa în măsura în care va considera că este afectată autoritatea și credibilitatea justiției”, se menționează în comunicatul PA

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE