Viitorul aparține generației în creștere, am votat pentru nepoții mei, a declarat Serafim Urechean, liderul Alianței ”Moldova Noastră”, prezent la urna de vot împreună cu nepoțica Anastasia în jurul orei 10:00.
”Am venti să votez împreună cu nepoțica mea, deoarece noi declarăm că viitorul aparține copiilor cred că măcar nepoții nu vor fi prigoniți în această țară”, a specificat Urechean.
Mă gândesc la nepoții mei, de aceea am votat pentru viitorul țării, pentru integrare europeană, pentru lichidarea oricărui pericol de tensionare a situației în R. Moldova, pentru pace înțelegere, democrație, prosperitate”, a menționat Urechean.
Anastasia, nepoata liderului AMN, a spus că a votat pentru bunelul, el la rândul său a mai adăugat că a votat ”pentru a schimba viitoarea modalitate de a alege președintele țării. Pentru un viitor european, deoarece balansarea dintre est și vest ne-a dus la o sărăcie totală am devenit de 2 ori mai săraci decât eram în 2001, atunci când au venit comuniștii la guvernare. Cu mare regret suntem nu doar cea mai săracă țară din europa, dar și din lume  este regretabil, dar aceasta este situația în R. Moldova”.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE