Șeful Direcției generale asistență medicală și socială a Primăriei municipiului Chișinău, Boris Gîlca, a demisionat. Despre aceasta a anunțat chiar el pe pagina sa de Facebook, publicând cererea de demisie și ordinul prin care această cerere a fost acceptată.În postarea sa, Boris Gîlca, a remarcat că a solicitat repetat și insistent primarului general acceptarea demisiei sale.

„La mizeriile care s-au făcut și care chiar acum le planifică acuș-acuș unii, consider că este cel mai corect pas (un pas corect și cu demnitate, nu vă gândiți la altul). Vom reveni cu detalii, cu fapte și dovezi, la timpul cuvenit (și foarte curând) despre personaje de gen masculin și feminin, cei care au dirijat din birouri acțiuni determinate spre discreditare. Și despre cei care au ordonat. Să nu uite vorba populară că Dumnezeu e mare”, a scris Boris Gîlca, notează IPN.

Acesta și-a exprimat recunoștința pentru încrederea și experiența în administrația publică preluată de la primarul general Ion Ceban, „cu care lucrurile cu adevărat bune vor continua în Chișinău și în Republica Moldova”, a scris Boris Gîlca.

Nu este prima dată când Boris Gîlca depune cerere de demisie. Prima dată acest lucru a avut loc imediat după ce, alături de administratorul Centrului de plasament temporar pentru refugiați din str. Studenților 7/5, a fost reținut pentru 72 de ore într-o cauză penală privind abuzul de serviciu și delapidarea fondurilor din surse externe. Atunci, primarul Ion Ceban nu a acceptat cererea sa de demisie.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE