IGPAu fost găsite osemintele unui bărbat, omorât de concubina sa acum șapte ani. Imaginea vă poate afecta emoțional, comunică Politik.md.
Angajații Inspectoratului Național de Investigații (INI) au descoperit rămășițele unui bărbat, anunțat dispărut acum șapte ani, Crima a avut loc în vara anului 2008 în satul Lărguța, raionul Cantemir. Când ar fi fost omorât, bărbatul avea 34 de ani. 
De crimă este suspectată o femeie de 32 de ani, locuitoare a satului Cîrpești, raionul Cantemir, pe atunci concubina victimei. Recent, polițiștii au intrat în posesia unei informații operative, potrivit căreia, cu 7 ani în urmă, acesta și-ar fi omorât concubinul. 
Astfel, în urma investigațiilor, în ograda casei din satul Lărguța, au fost depistate osemintele victimei. 
Audiată de polițiști, suspecta și-a recunoscut fapta, declarând că  în noaptea de 7 spre 8 august 2008, aflându-se la domiciliul concubinului său, au consumat băuturi alcoolice. Între cei doi s-a iscat un conflict, ca în cele din urmă bărbatul să o lovească  pe femeie. După ce bărbatul a adormit, femeia, l-a lovit cu un topor în regiunea capului. În urma loviturii bărbatul a decedat pe loc. 
Pentru a ascunde urmele infracțiunii, suspecta a dezbrăcat cadavrul de haine și le-a dat foc, apoi l-a îngropat în grădina casei și a anunțat rudele că acesta a plecat la  Chișinău și nu s-a mai întors. 

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE