Incendiul din luna martie, curent, de pe Bulevardul Dacia, în care a decedat un bărbat, încă mai trezește multiple semne de întrebare. În timp ce autorizățile au constatat că incendiul ar fi izbucnit în urma neglijenței în timpul fumatului, soția bărbatului decedat asigură că acesta era, de fapt, nefumător, comunică Politik.md.
Mai mult decât atât, proprietara apartamentului mistuit de flăcări pe adresa bd.Dacia, nr.37, din Chișinău, spune că în tot acest timp autoritățile nu s-au interesat de acest caz, iar ea nu a fost informată dacă s-a finalizat sau nu ancheta privind cauzele producerii incendiului. Nici decesul soțului ei nu este investigat, iar în actul de deces autoritățile scriu că ar fi decedat la Botanica, nicidecum că ar fi fost victimă a incendiului.
Solicitați să ne spună care a fost finalitatea anchetei, ofițerul de presă al DSE ne-a comunicat că incendiul ar fi izbucnit din cauza neglijenței în timpul fumatului și menționând că de vină ar fi fost persoana care se afla în casă și care a decedat.
Totodată, Natalia Stati, ofițer de presă în cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a comunicat pentru Curaj.TV că urmărirea penală a fost încetată deoarece nu sunt depistate elementele crimei. De cealaltă parte, soția bărbatului decedat susține că acesta nu era fumător, fiind o persoană cu dizabilități, care se deplasa cu dificultate de mai mulți ani.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE