Grupul ce reprezintă protestatarii din PMAN s-a întâlnit astăzi cu mai mulți oficiali europeni. Potrivit organizatorilor protestului este vorba despre șeful Delegației Europene la Chișinău, Pirkka Tapiola, dar și reprezentanții Ambasadei Statelor Unite ale Americii și Ambasadei Germaniei, comunică Politik.md.
Astfel, așa-numitul Consiliu al Marii Adunări Naționale a adus la cunoștința reprezentaților Uniunii Europene în Republica Moldova revendicările protestatarilor.
”Niște străini, trei misiuni importante, au primit oamenii care reprezintă prin Consiliu Marea Adunare Națională. Aceasta este diferența între niște pseudo-europeni și niste europeni, între acei care nu fură și acei care ne fură”, a declarat Vasile Năstase, unul dintre membrii Platformei Civice ”Demnitate și Adevăr”.
Amintim că protestul cu corturi, auto-denumit ”Orășelul Demnității”, este la a treia zi de desfășurare, fiind organizat de Platforma Civică ”Demnitate și Adevăr”. Printre cele mai importante revendicări sunt: demisia Guvernului, a președintelui, desfășurarea unei anchete efective în cazul scandalului bancar privind miliardul furat, dar și desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE