Caz şocant în comuna constănţeană Valul lui Traian. O fată de 12 ani a fost găsită în lanţuri, de poliţişti. Fetiţa era legată chiar de familia sa, pentru că nu a vrut să se mărite.
Se pare că părinţii fetiţei au încercat să-i dea acesteia o lecţie pentru că nu a vrut să se mărite. Ei riscă acum dosare penale pentru sechestrare de persoane şi rele tratamente aplicate minorilor.
"La sediul poliţiei Vadu lui Traian a fost adusă o fetiţă de 12 ani. Se pare că este vorba de o căsătorie forţată între doi minori de 12 ani. Din primele informaţii, se pare ca minorul de 12 a anunţat  Poliţia. Fata este însoţită de poliţie şi va fi dusă la medicina legală pentru expertiză. Se pare că fata prezintă vânătăi pe corp. Prima măsură care se va institui va fi plasarea în regim de urgenţă a minorei într-un centru a cărui adresă va rămâne secretă. Vom urmări rezultatele anchetei poliţiei. Părinţii minorilor nu sunt de găsit. Copiii provin dintr-o familie de turci", a spus, la Realitatea TV, Roxana Onea, purtător de cuvânt al Protecţiei Copilului Constanţa.
"Joi, în jurul orei 9.30, am primit o sesizare că într-o locuinţă din Vadu lui Traian, o fetiţă este ţinută legată cu un lanţ de picior de un pat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au eliberat-o pe fată. Se pare că între mama fetei şi proprietara casei în care a fost găsită micuţa este o relaţie de rudenie, ele fiind surori", a declarat Gelu Manolescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE