Tinerii Partidului Naţional Liberal (TNL) au inițiat o campanie de colectare a donaţiilor (îmbrăcăminte, încălţăminte pentru copii, jucării etc.) pentru copiii orfani şi familiile defavorizate cu mulţi copii, în ajunul Zilei de 1 iunie – Ziua Internaţională a Copilului.
“Dar din dar se face Rai”, cu acest slogan tinerii naționali-liberali au început de marți, 25 mai să colecteze bunurile. Astfel, Nicolae Mărgărint, vicepreședinte al TNL, a menționat despre necesitatea acestei campanii, care dorește să mobilizeze societatea să fie mai receptivă la asemenea acţiuni.
Anatolie Josan, preşedintele TNL din sectorul Centru Chişinău, a specificat că această acțiune este binevenită și îndeamnă şi agenţii economici să contribuie la această campanie de binefacere.
Denis Toma, preşedinte TNL din sectorul Botanica Chişinău, a spus că în Republica Moldova sunt multe persoane care au posibilitatea de a contribui cu donaţii, pentru a aduce bucurie în inimile copiilor, care au nevoie de ajutorul comunităţii.
Cortul PNL este plasat în Scuarul Europei (intrarea spre Aleea Clasicilor din Parcul Central). TNL a organizat o asemenea acţiune şi pe 1 iunie 2008, în cadrul căreia au donat copiilor de la şcoala-internat „Aşchiuţă” din Chişinău, cadouri cumpărate din banii colectaţi cu ajutorul suporterilor meciurilor de fotbal dintre echipele mai multor partide din Republica Moldova.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE