Controversatul om de afaceri, Renato Usatîi, anunță că va organiza și el proteste în fața Guvernului, anunță Politik.md. Prin intermediul unei declarații publice, liderul formațiunii „Partidul Nostru” acuză actuala guvernare de faptul că a adus ţara pe marginea prăpastiei.
„Sunt convins că singura șansă pentru Republica Moldova sunt alegerile anticipate. Cu această cerere vom veni în fața clădirii Guvernului și vom cere locuitorilor ei să o părăsească. Vom demonstra ce înseamnă un protest adevărat, care va uni întreaga societate, indiferent de etnia, limba, dar și viziunile politice ale oamenilor”, afirmă Renato Usatîi.
De asemenea, el condamnă faptul că la posturile TV controlate de oligarhi sunt difuzate filme documentare false, pentru a manipula oamenii, dar și condamnă faptul că a fost reținut fostul deputat Grigore Petrenco şi activiştii lui.
Menționăm, că Petrenco a fost inclus pe lista electorală a partidului condus de Usatîi în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 2014. El a fost deputat în fracțiunea PCRM, dar a fost exclus din partid după unele disensiuni cu președintele PCRM, Vladimir Voronin.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE