Un tânăr a fost bătut până la moarte, iar altul a fost internat la spital. Poliția a reţinut un grup de persoane care ar fi maltratat doi tineri dintre care unul a decedat din cauza leziunilor corporale primite iar al doilea a fost internat la spital. Incidentul a avut loc în seara zilei de 27 octombrie curent, în jurul orei 22.30, pe strada Munceşti din sectorul Botanica.

Potrivit CGP, în seara cu pricina, doi tineri cu vârstele de 29 şi respectiv 30 ani, domiciliaţi în capitală, anterior judecaţi pentru atacuri tâlhăreşti, fiind în stare de ebrietate avansată, ar fi intrat în conflict cu un tânăr de 22 ani care se deplasa pe trotuar împreună cu soţia sa.
Altercaţiile au culminat şi cu elemente de agresiune fizică, fiindcă tânărul de 22 ani le-ar fi făcut observaţie celor doi pentru că ar fi acostat o doamnă. Respectiv soţia tânărului a chemat în ajutor câţiva cunoscuţi pentru a interveni în conflict. Într-un final, cei doi au fost agresaţi fizic dintre care unul a decedat la faţa locului, iar făptaşii au dispărut. Aceştia s-au dovedit a fi cinci tineri cu vârstele cuprinse între 21 şi 32 ani, originari din Hânceşti, Leova, Cimişlia, Anenii Noi şi Chişinău. Toţi au fost reţinuţi pentru 72 de ore. În cadrul audierilor ei şi-au recunoscut complicitatea.
Pe marginea acestui incident a fost pornită o cauză penală, care prevede o pedeapsă cu închisoare de la 8 până la 15 ani.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE