Partidul Social Democrat a venit cu o reacție față de declarațiile primarului general, Dorin Chirtoacă, precum că ar deține un lot de teren în Parcul „Valea Morilor”, anunță Politik.md cu referire la un comunicat de presă emis de social-democrați.

„PSD regretă faptul că Primarul general de Chişinău Dorin Chirtoacă suferă de amnezie. Cel puţin aşa reiese din declaraţiile pe care continuă să le facă Dorin Chirtoacă, inclusiv în şedinţa de astăzi a Primăriei capitalei, inducînd în eroare cetăţenii, precum că Preşedintele Partidului Social Democrat Victor Şelin ar avea în proprietate terenuri de pămînt în parcul „Valea Morilor” ”, se menționează în comunicat.
 
Potrivit membrilor formațiunii, atât Victor Şelin, cât şi companiile în care este acţionar, nu a deţinut şi nu deţine în proprietate privată anumite terenuri de pământ în parcul ”Valea Morilor”. „Mai mult ca atît, Dorin Chirtoacă poate apela la Oficiul cadastral teritorial Chişinău, instituţie de stat, pentru verificarea şi aflarea informaţiei veridice despre proprietarii terenurilor de pămînt susmenţionate. Este regretabil faptul, că în municipiul Chişinău există foarte multe probleme, care necesită a fi soluţionate, iar Primarul general Dorin Chirtoacă în loc să se ocupe de soluţionarea acestora continuă să spună poveşti”, mai susțin membrii PSD.
 
Conform legii, terenul de pământ din parcul „Valea Morilor”, este proprietate exclusivă a statului şi nu poate fi comercializat sau privatizat.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE